zda logo png
intro_1
Művészetek palotája
intro_2
Telenor székház
intro_3
Művészetek palotája
intro_4
Miniszterelnökség új épülete
intro_5
Telenor székház
intro_6
Nanshan Kulturális Központ
intro_7
Richter Kémia kutatóközpont
intro_8
Művészetek palotája
intro_9
Spirál I. irodaház

Ars Poetica

Az építész szakmának két arca van: az egyik a humán, az ideák felé vonzódó, az emberiség létfeltételeit állandóan újra gondoló, a környezetért aggódó alkotóé, a másik a materiális, aki a műszaki-technikai ismeretek világát tudja magáénak. Hiszem, hogy a jó építészethez mindkét képesség magas szintű megléte, illetve az arra való törekvés szükséges. Abban az összetett, manapság rendkívüli módon változó közegben, amelyben dolgozunk, különös beleérző képesség szükséges ahhoz, hogy építészeti feladatainkat magas színvonalon megoldhassuk. Hiszek a generációkról generációkra történő ideák és tapasztalatok átadásában, s abban, hogy a tervezés csapatmunka: magas színvonalú, kreatív alkotói választ csak egy sokarcú és nyitott alkotói kör adhat meg az egyre összetettebb feladatok kérdéseire.

Zoboki Gábor DLA habil.
Ybl-, Pro Architectura és Prima Primissima díjas építész

Részletek »

Hírek

Az optimizmus építészete – portéműsor Zoboki Gáborról

M5 TV Kontúr, 2022. május 7. „Az építészet szolgálat, a fő célunk az, hogy az emberek életét jobb körülmények között lássuk.”  „Egyrészt van egy műtermem, ami már bőven megél nélkülem. Másrészt most tartok ott, ahol a diplomámmal kellett volna 1988-ban” – hagyja nyitva a „hogyan tovább” kérdésével kapcsolatos választ a

Részletek »

Díjak

A ZDA-Zoboki Építésziroda többszörös Pro Architectura- és FIABCI-díjas alkotóközösség, az elmúlt két évtizedben az irodánk számos munkája részesült a legrangosabb hazai és nemzetközi elismerésben.

Részletek »

Karrier

A ZDA- Zoboki Építésziroda Magyarország egyik legnagyobb, több évtizedes hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkező építészeti műhelye. Sokszínűségünk kollégáink tudásában, különböző szakmai hátterében rejlik. Alkotóműhelyünkben egyaránt jelen van a speciális szaktudás és a komplex látásmód; a fiatalos lendület és a tapasztalat; a kreatív designer-szemlélet és a szigorú műszaki beállítottság. Inspirációt nemcsak egymásból, az iroda kis munkaközösségeiből, hanem a sokféle közösségi programból is meríthetünk. Szakmaiságunkat gazdag terv- könyv- és folyóirattár, a legújabb digitális technológiák és a folyamatos oktatások segítik.

Részletek »

Tisztelt Partnerünk!

Tájékoztatjuk, hogy az egészségügyi helyzetre tekintettel Kollégáink otthoni munkavégzés során látják el feladataikat.

Kérjük Önöket, hogy az egyes projektek kapcsán felmerülő kérdéseikkel közvetlenül az adott projekt vezetőjét keressék.

Pénzügyi kérdésekben az ESzarka@zda.hu és az ABeder@zda.hu, egyéb esetekben pedig a zda@zda.hu email címen állunk szíves rendelkezésükre!

 

Köszönettel, ZDA Építésziroda