zda logo png

Cégprofil

Irodánk 1997-ben alakult. Léptékére, beruházási portfóliónk széles skálájára és jelentőségére tekintettel mára a közép-európai régió egyik legfontosabb építészeti műhelyévé vált: meghatározó szerephez jutottunk a magyar tervezői piacon, s egyre több nemzetközi projektünkre lehetünk büszkék – például Kínában.

Megalakulásunk óta arra törekszünk, hogy az építészeti dizájn magas minőségét professzionális műszaki tudással párosítsuk – ennek hatékonyságát csak tovább erősíti irodánk angolszász működési elve és módszertana.

Feladataink profilját a tervezői műfajok széles skálája jellemzi: ennek a multifunkcionális kulturális központ, a legkorszerűbb technológiai fejlettségű kutatóépület és az emberi kapcsolatteremtést különösen ösztönző irodaház ugyanúgy részét képezi, mint a műemlék rekonstrukciós megbízások vagy a hangulatos hotel- és lakóépületek. Ezekből mind karakteres példákat alkothattunk, amelyeket számos hazai és nemzetközi díjjal jutalmaztak. Irodánk portfólióját koncepcionális várostervezési feladatok, s nagy léptékű projektek megvalósíthatósági vizsgálata is bővíti.

Az unikális technológiai hátterű kulturális épületek tekintetében különösen jelentős sikereket értünk el, amelyre tekintettel számos külföldi megbízást is elnyertünk. Nemzetközi kapcsolatrendszerünk így társtervezők, szakmai konzulensek, és építészirodák tekintetében is igen széleskörűvé vált.

Szolgáltatásunk kiterjed a tervezési munkák teljes folyamatára: a várostervezés és városrendezés fázisától az építészeti és belsőépítészeti dizájnon keresztül az építési folyamatok mérnöki koordinálásáig – mindezt akár több száz fős, nemzetközi alkotóközösséget is összefogva.